Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Χάμπος» από τη σειρά «Εμείς και Εμείς» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Χάμπος» από τη σειρά «Εμείς και Εμείς» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους τηλεοπτικούς ρόλους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση ήταν και αυτός του «Χάμπου» στο πολύ πετυχημένο σήριαλ του Mega, «Εμείς και Εμείς», τον οποίο ενσάρκωσε ο Τάσος Πεζιρκιανίδης. Πώς να είναι σήμερα, ύστερα από 14 χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός;

Η δημοφιλής σειρά «Εμείς και Εμείς» άρχισε να προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το 1994. Θέμα της η καθημερινότητα μιας παρέας τριαντάρηδων που ζούσαν στην περιοχή του Μετς.

Πρωταγωνιστές η «Μαρία» (Μαρία Φιλίππου) με το σύζυγό της «Στέλιο» (Στέλιος Παύλου), οι αδελφές «Λαζαρίδου», Αντωνία (Μαρία Καννελοπούλου) και Σμαράγδα (Σμαράγδα Διαμαντίδου), ο φίλος της τελευταίας «Βασίλης» (Βασίλης Κούκουρας), η «Νατάσα» (Νατάσσα Μανίσαλη) ο «Μάκης» (Γιώργος Γιαννούτσος) και φυσικά η «Παρθένα» (Ελένη Γερασιμίδου).

Καθώς η σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και συνέχισε την πορεία της για τρεις ακόμη σεζόν, στην παρέα άρχισαν να «μπαίνουν» και άλλα άτομα. Ενα από αυτά και ο «Χάμπος», αδελφός της «Παρθένας» ο οποίος κλήθηκε να κρατήσει το ψιλικατζίδικο της αδελφής του όταν αυτή αποφασίζει να φύγει για το Κιλκίς για να κουράρει την ηλικιωμένη θεία της.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τάσος Πεζιρκιανίδης:

Φωτογραφίες από την παράσταση «Το τρομπόνι» του ΚΘΒΕ

Βίντεο: tisimveni.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ