Ενας αγώνας για όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ - iefimerida.gr

Ενας αγώνας για όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ενας Αγώνας για Όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά η WIND Ελλάς, καθώς αναλαμβάνει Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) όπως και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ.

Με κύριο μήνυμα το επιτυχημένο «Ένας Αγώνας Για Όλους», η WIND θα προσπαθήσει και φέτος να φέρει τη διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία. Παράλληλα θα αναδείξει για ακόμα μια φορά την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς μέσω της δικής της ομάδας δρομέων, την WIND Running Team, που φέτος θα τρέξει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τα παιδιά με αναπηρία. Για κάθε δρομέα που θα φορέσει τη φανέλα της WIND Running Team, η εταιρεία θα προσφέρει 10¤ στην ΕΛΕΠΑΠ.

Παράλληλα, θα ενεργοποιήσει και όλους τους μηχανισμούς που δοκίμασε με επιτυχία πέρσι, όπως η Αψίδα της Αγάπης, ώστε όλοι οι δρομείς του ΚΜΑ να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθειά.

Στις φωτογραφίες:

  • WIND KMA2012: Η Γενική Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης.
Ενας αγώνας για όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ | iefimerida.gr 0
  • VIX7112: Στο κέντρο η κα Ηρώ Κόβα, Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της.
Ενας αγώνας για όλους: H WIND τρέχει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ