Άνδρας σκηνοθετεί το θάνατό του για να κάνει την πιο «άρρωστη»πρόταση γάμου - iefimerida.gr

Άνδρας σκηνοθετεί το θάνατό του για να κάνει την πιο «άρρωστη»πρόταση γάμου

Κατάφερε να κάνει μια από τις πιο «άρρωστες» προτάσεις γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλοντας να αποδείξει στη γυναίκα της ζωής του ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν, ένας άνδρας με ολίγον αρρωστημένη φαντασία και κάπως παράξενη αίσθηση του χιούμορ αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου με έναν μακάβριο τρόπο.

Θέλοντας να είναι σίγουρος για τα αισθήματα της συντρόφου του, προτού της ζητήσει επίσημα να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους, ο 30χρονος Αλεξέι Μπίκοφ από το Ομσκ της Ρωσίας, προσέλαβε σκηνοθέτη, μακιγιέρ για ειδικά εφέ, κάμεραμαν, ακόμα και κομπάρσους, θέλοντας να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο τροχαίο.

Στη συνέχεια έκλεισε ραντεβού στην κοπέλα του, Ιρένα Κολόκοφ, η οποία φυσικά δεν γνώριζε ότι μόλις έφτανε στο προκαθορισμένο σημείο θα έπαιρνε την τρομάρα της ζωής της.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, η κοπέλα ανέφερε: «Πλησιάζοντας στο σημείο του ραντεβού είχε παντού αυτοκίνητα, ασθενοφόρα, καπνούς και συντρίμμια. Τότε είδα τον Αλεξέι μέσα στα αίματα, πεσμένο στην άσφαλτο, ενώ ένας τραυματιοφορέας ήταν από πάνω του. Μου είπε ότι είναι νεκρός και ξέσπασα σε κλάματα».

Εκείνη τη στιγμή ο «νεκρός» αναστήθηκε, ζητώντας από τη σοκαρισμένη Ιρένα να τον παντρευτεί. «Είχα φρικάρει τόσο ώστε παραλίγο να τον σκοτώσω πραγματικά», παραδέχτηκε η Ιρένα, η οποία ωστόσο τελικά είπε το «ναι».

Από την πλευρά του ο φαρσέρ-αρραβωνιαστικός δήλωσε: «Ήθελα να συνειδητοποιήσει πόσο κενή και χωρίς νόημα θα ήταν η ζωή της χωρίς εμένα. Νομίζω ότι πέτυχε, αλλά υποσχέθηκα ότι ήταν η τελευταία φορά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ