Εντυπωσιακοί οι Red Hot Chili Peppers ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ [βίντεο]

Εκπληκτική η χθεσινή συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ, την οποία παρακολούθησαν περίπου 70.000 θεατές . Το συγκρότημα κυριολεκτικά ξεσήκωσε το κοινό του και το στάδιο σείστηκε από την εξαιρετική ποιότητα του ήχου, αλλά και από τα χειροκροτήματα και τις φωνές των θεατών.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 21:45 παίζοντας το «Monarchy of Roses» ενώ οι θεατές κυριολεκτικά ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα του πασίγνωστου Can't Stop και του Californication που είναι από τα διασημότερα κομμάτια τους.

Στο δεύτερο τραγούδι, ο τραγουδιστής Αντονι Κίντις πέταξε τη μπλούζα που φορούσε στο κοινό που παραληρούσε, ενώ ο μπασίστας Μάικλ Φλι τον αποκάλεσε «Έλληνα θεό».

Ο μπασίστας επίσης πέρασε και το δικό του αισιόδοξο μήνυμα στον ελληνικό λαό, λέγοντας στο μικρόφωνο ότι «Βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως εμείς έχουμε δεχθεί μόνο αγάπη και φιλοξενία από εσάς. Είστε ένας υπέροχος και θερμός λαός που μας έχει αγκαλιάσει»

Από τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν το «Parallel Universe», το «Hey now» και το «Under the Bridge», ενώ ο τραγουδιστής χόρευε κυριολεκτικά ασταμάτητα παρασέρνοντας τους θεατές στο ρυθμό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ