Ποιά ξανθιά έχει πάρει τα μυαλά του Τρύφωνα Σαμαρά; - iefimerida.gr

Ποιά ξανθιά έχει πάρει τα μυαλά του Τρύφωνα Σαμαρά;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικά ειλικρινής ήταν για άλλη μια φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς που βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο fthis. Εκεί όπου μίλησε -μεταξύ άλλων- για την αγαπημένη του ξανθιά, το Dancing with the stars και τον θάνατο της φίλης της.

«Το αγαπημένο μου παιδικό παιχνίδι είναι η Barbie φυσικά. Μην γελάς, αυτό είναι! Τις κούρευα από την αρχή, άρχισα να τις χτενίζω. Για εμένα η Barbie ήταν το ιδανικό μοντέλο». Αυτό δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο fthis σχετικά με την ξανθιά που τον έχει ξεμυαλίσει. Και την οποία, με την σειρά του, έχει και εκείνος ξεμαλλιάσει.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για το πόσο του αρέσουν οι Ευγενία Μανωλίδου και Μιμή Ντενίση, καθώς και για την συνολική εμπειρία του από το Dancing with the stars «Ένιωθα το studio σαν το σπίτι μου. Επίσης, ένιωθα και το κοινό να με αγαπάει. Μου αρέσει πολύ να νιώθω ότι με αγαπάνε. Τελικά, νομίζω ότι και ο Γιάννης Λάτσιος με λάτρευε! Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και εκείνον και όλο τον ΑΝΤ1, γιατί από το Dancing φάνηκαν πολλά. (...) Για την ηλικία μου, πολύ καλός ήμουν. Εκεί ήταν όλοι 25 με 30. Όταν έχεις περάσει μια ηλικία είναι και λίγο δύσκολο όλο αυτό».

Αν και το πιο συγκινητικό σημείο της συνέντευξη ήταν όταν μίλησε για την απώλεια της φίλης του της Μαργαρίτας «Πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αυτό το κορίτσι το είχα σαν τη μικρή μου αδελφή. (..) Θυμάμαι πάντα το αρκουδάκι που κρατούσε. Αυτό το κρατούσε πάντα η Μαργαρίτα στο στήθος της, για να καλύπτει το σημείο του στήθους που της είχαν αφαιρέσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ