Νέο «αγκάθι» για ΑΕΚ με τα οφειλόμενα από την μεταγραφή του Χέλγκασον - iefimerida.gr

Νέο «αγκάθι» για ΑΕΚ με τα οφειλόμενα από την μεταγραφή του Χέλγκασον

Νέο «αγκάθι» για ΑΕΚ με τα οφειλόμενα από την μεταγραφή του Χέλγκασον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ, εκτός από τις δύο ήττες που υπέστη σε ισάριθμους αγώνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, συνεχίζει να απειλείται από τις καθυστερήσεις στα οφειλόμενα πρώην ποδοσφαιριστών της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Ενωση ακούει στο όνομα Μπρεϊνταμπλικ. Σύμφωνα με την «SportDay», η ισλανδική ομάδα έχει προσφύγει ήδη στην UEFA για τα λεφτά που της οφείλουν οι «κιτρινόμαυροι» από την μεταγραφή του Ελφαρ Χέλγκασον, ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ελάχιστα στην ΑΕΚ.

Πλην του Χέλγκασον, οι μάνατζερ των Χοσέ Κάρλος, Στίβεν Μπέλεκ και Μανόλο Χιμένεθ ζητούν τα δεδουλευμένα των πελατών τους, ενώ μεταξύ των παικτών που τους οφείλονται χρήματα βρίσκεται και ο Παντελής Καφές, ο οποίος θα κινηθεί νομικά, εφόσον δεν βρεθεί λύση για τα 450.000 που του χρωστάει ο «Δικέφαλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ