Ο Μπολτ θα παίξει σε φιλικό αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ρεάλ - iefimerida.gr

Ο Μπολτ θα παίξει σε φιλικό αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ρεάλ

Ο Μπολτ θα παίξει σε φιλικό αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ρεάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ το όνειρό του πραγματικότητα, να φορέσει δηλαδή την φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να δώσει στον γρηγορότερο άνθρωπο του κόσμου ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έχει τονίσει πολλές φορές πως θέλει να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους» και ο πολυνίκης προπονητής αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην αγαπημένη ομάδα του μέσα στο 2013, έστω και αν θα είναι στα πλαίσια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους θρύλους της Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Γιουσέιν είναι μεγάλος θαυμαστής της Γιουνάιτεντ. Είναι ενδιαφέρον το ότι λέει πως θα ήθελε να παίξει σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι», δήλωσε ο 70χρονος τεχνικός στο επίσημο περιοδικό της Γιουνάιτεντ «Inside» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Θα ήταν κάτι το υπέροχο και την επόμενη χρονιά που θα παίξουμε ξανά με τους Θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθει μαζί μας και να δούμε πως θα τα πάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ