Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει-Κάνει τον μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς σειρά - iefimerida.gr

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει-Κάνει τον μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς σειρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρει έγκριση το Beverly Hills IV, ο Έντι Μέρφι έκανε την ανάγκη φιλότιμο και αποφάσισε να μετατρέψει τον αθυρόστομο Άλεξ Φόλεϊ σε τηλεοπτικό ήρωα.

Σύμφωνα με πληροφοριές, το CBS έχει ήδη δώσει το ΟΚ για να γυριστεί ο πιλότος της νέας σειράς, την οποία σκοπεύει να εντάξει στο προγραμμά του την επόμενη σεζόν.

Ενώ αποτελεί εγγύηση η παρουσία δίπλα στον Έντι Μέρφι (που θα εκτελεί και χρέη παραγωγού) του Σον Ράιαν, του πολυβραβευμένου δημιουργού του The Shield.

Κεντρικός ήρωας θα είναι ο Άαρον Φόλεϊ, γιος του Άλεξ, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και προσπαθεί να εξιχνιάσει ότι έγκλημα λαμβάνει χώρα στους λόφους του Μπέβερλι.

Όπως είναι φανερό, ο Έντι Μέρφι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί στον πιλότο (προκειμένου να πουληθεί η σειρά) και σε συγκεκριμένα επεισόδια ανά χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ