Μητέρα 12 παιδιών στην Αυστραλία γέννησε πεντάδυμα (!) - iefimerida.gr

Μητέρα 12 παιδιών στην Αυστραλία γέννησε πεντάδυμα (!)

Μητέρα 12 παιδιών στην Αυστραλία γέννησε πεντάδυμα (!)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι επιστήμονες με την περίπτωση μίας ιδιαίτερα καρπερής 48χρονης, η οποία όχι μόνο δεν βρίσκεται σε προ κλημακτηριακό στάδιο, αλλά γέννησε κιόλας και μάλιστα πεντάδυμα. Και αν δεν ακούγεται αρκετά εξωπραγματικό αυτό, αρκεί να συμπληρώσουμε ότι η εν λόγω κυρία είναι ήδη μητέρα 12 παιδιών!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι η πρώτη περίπτωση πεντάδυμων στην Μελβούρνη τα τελευταία 30 χρόνια,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιθανότητες για μία γυναίκα να συλλάβει πεντάδυμα φυσιολογικά, είναι μία στα 55 εκατομμύρια.

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική και ήταν 3 κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Δυστυχώς όμως το ένα κοριτσάκι δεν επέζησε, αλλά τα δυο αγοράκια και τα δυο άλλα κοριτσάκια είναι μια χαρά.

Μόνο με τον ευτυχή πατέρα που βρίσκεται σπίτι και φροντίζει τα ήδη 12 παιδιά του περιμένοντας τη σύζυγο να φέρει τα άλλα τέσσερα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Άραγε περιμένει ακόμα ή πήρε ήδη τα βουνά;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ