Η Nokia θα παρουσιάσει σύντομα τα νέα μοντέλα Lumia με Windows Phone - iefimerida.gr

Η Nokia θα παρουσιάσει σύντομα τα νέα μοντέλα Lumia με Windows Phone

Η Nokia θα παρουσιάσει σύντομα τα νέα μοντέλα Lumia με λειτουργικό Windows Phone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων, Nokia, ετοιμάζεται να εμφανιστί δυναμικά στο προσκήνιο, μπαίνοντας στην μάχη με την Apple, την Samsung και την Google. Η Φινλανδική εταιρία, πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα δύο νέα «έξυπνα κινητά» σε συνεργασία με τη Microsoft τονώνοντας τον ανταγωνισμό με τις άλλες εταιρίες.

Οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν, την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, τις νέες πρωτοποριακές συσκευές, η οποίες ανήκουν στη σειρά Lumia της Nokia, το Lumia 920 και το Lumia 820, τα οποία θα ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Phone της Microsoft και η εταιρεία ευελπιστεί ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.

Οι συσκευές αυτές ωστόσο, παρουσιάζουν σχεδιαστικά, μεγάλες ομοιότητες με προηγούμενες συσκευές της Nokia που είχαν λειτουργικό Windows Phone. Σύμφωνα με τους αναλυτές, αν οι νέες συσκευές Lumia δεν έχουν την αναμενόμενη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, η Nokia θα βρεθεί σε δύσκολη οικονομική θέση και η Microsoft θα δυσκολευτεί πολύ να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ