Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 5 κάνει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου [εικόνα]

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για επικείμενη παρουσίαση του νέου iPhone 5 από την Apple. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη συσκευή την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η Apple έστειλε σε δημοσιογράφους πρόσκληση για να παρακολουθήσουν μια μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης νέου προϊόντος την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί υποθέτουν όλοι ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, Τιμ Κουκ, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του δημοφιλούς smartphone, του iPhone 5. Και αυτό γιατί στην πρόσκληση που έστειλε η Apple, υπάρχει μια εικόνα με ένα τεράστιο 12 (Σεπτεμβρίου) που ρίχνει μπροστά μια σκιά με το εύγλωττο 5.



Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι η Apple θα παρουσίαζε το iPhone 5 τον Οκτώβριο. Φαίνεται όμως ότι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής και κινητών του κόσμου, συμφωνα με την κεφαλαιοποίησή της, αποφάσισε να παρουσιάσει τώρα το iPhone 5 και να αφήσει για τον επόμενο μήνα την παρουσίαση του μίνι iPad με την οθόνη των 7 ιντσών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ