Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 5 κάνει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 5 κάνει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου [εικόνα]

Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 5 κάνει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για επικείμενη παρουσίαση του νέου iPhone 5 από την Apple. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη συσκευή την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η Apple έστειλε σε δημοσιογράφους πρόσκληση για να παρακολουθήσουν μια μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης νέου προϊόντος την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί υποθέτουν όλοι ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, Τιμ Κουκ, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του δημοφιλούς smartphone, του iPhone 5. Και αυτό γιατί στην πρόσκληση που έστειλε η Apple, υπάρχει μια εικόνα με ένα τεράστιο 12 (Σεπτεμβρίου) που ρίχνει μπροστά μια σκιά με το εύγλωττο 5.

Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 5 κάνει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι η Apple θα παρουσίαζε το iPhone 5 τον Οκτώβριο. Φαίνεται όμως ότι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής και κινητών του κόσμου, συμφωνα με την κεφαλαιοποίησή της, αποφάσισε να παρουσιάσει τώρα το iPhone 5 και να αφήσει για τον επόμενο μήνα την παρουσίαση του μίνι iPad με την οθόνη των 7 ιντσών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ