«Είναι κοπέλα της εκκλησίας», λέει ο αρχιμανδρίτης-πνευματικός της για την Μενεγάκη - iefimerida.gr

«Είναι κοπέλα της εκκλησίας», λέει ο αρχιμανδρίτης-πνευματικός της για την Μενεγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μια μέρα ξεκινά με ένα τσουνάμι ειδήσεων για την Ελένη Μενεγάκη. Ξεκινώντας από το έχει να πει για εκείνη (και την σχέση της με την μητέρα του Ματέο) ο πνευματικός της και συνεχίζοντας με την φωτό παπαράτσι που δείχνει το σύντροφό της να απλώνει λάδι πάνω της.

«Είναι πολύ αξιόλογο άτομο η Ελένη. Έρχεται εδώ, στη Μονή Παναγίας της Παναχράντου και εκκλησιάζεται, προσεύχεται. Είναι κοπέλα της εκκλησίας. Πολύ καλή κοπέλα. Έτοιμη να βοηθήσει το μοναστήρι ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, μου λέει συνέχεια:"Μην στεναχωριέσαι, πάτερ, εδώ είμαι εγώ"». Αυτό δήλωσε στο fthis ο αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος Φραγκουλάκης, πνευματικός της οικογένειας Παντζοπούλου και πλέον και της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με τον φωτισμένο ιερέα, που γνωρίζει τον Μάκη από την γεννησή του, δεν ισχύουν οι φήμες περί κακών σχέσεων της παρουσιάστρια με την μητέρα του Πανταζόπουλου «Δεν ισχύουν αυτές οι φήμες. Η μητέρα του Μαθιού (σ.σ. Έτσι αποκαλεί τον Ματέο) και η Ελένη είναι πολύ αγαπημένες. Φυσικά καιυπάρχει αμοιβαία συμπάθεια. Στη βάφτιση του εγγονού της , με νονά την Ελένη, ήταν η μία μέσα στην αγκαλιά της άλλης».

Ουσιαστικά εδώ ο ιερέας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε πριν λίγες μέρες την ανιψιά του συντρόφου της, κόρη του Λευτέρη Παντζόπουλου. Προσθέτοντας πως «Η Ελένη δεν ήθελε φωτογράφους. Πήραν μόνο έναν από το νησί και άλλον έναν που δεν τον γνωρίζω. Ήταν ένα ωραίο Μυστήριο».

Ταυτόχρονα, επίσης σήμερα, το CIAO δημοσίευσε μια φωτό παπαράτσι που δείχνει την Μενεγάκη ξαπλωμένη σε πετσέτα και τον Ματέο να της βάζει λάδι στην πλάτη.

Η οποία και αναδημοσιεύτηκε παντού με προβοκατόρικους τίτλους, διασφαλίζοντας πως και σήμερα η Ελένη θα είναι εκεί που έχει συνηθίσει, στην κορυφή της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ