Δρακόντια μέτρα ασφαλείας στην ΔΕΘ – Περισσότεροι από 3.000 οι αστυνομικοί - iefimerida.gr

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας στην ΔΕΘ – Περισσότεροι από 3.000 οι αστυνομικοί

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας στην ΔΕΘ – Περισσότεροι από 3.000 οι αστυνομικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δρακόντια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης και των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί από την περιοχή της Μακεδονίας, της κεντρικής Ελλάδας αλλά και της Αττικής. Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο σχετικά με την ασφάλεια στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ληφθούν την Πέμπτη. Τότε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, αναμένεται να φτάσει στην πόλη.

Μάλιστα στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται και περίπου 140 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ από την Αθήνα οι οποίοι θα πραγματοποιούν περιπολίες, ενώ οι ενισχύσεις θα φτάσουν έως την Παρασκευή μέσα στις οποίες θα είναι και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει και διαφοροποίηση στον σχεδιασμό για τος πορείες που επί χρόνια κατέληγαν στο Βελλίδειο και αυτό γιατί θα παραμείνει κλειστό καθώς η ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο το βράδυ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ετσι, εκτός απροόπτου, ο δρόμος θα παραμείνει ελεύθερος, ωστόσο έξω απ' το Βελλίδειο θα παραταχθούν αστυνομικές δυνάμεις και θα τοποθετηθούν μεταλλικά φράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ