Αρνείται ότι συναίνεσε σε σεξουαλική συνεύρεση η καμαριέρα - iefimerida.gr

Αρνείται ότι συναίνεσε σε σεξουαλική συνεύρεση η καμαριέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καμαριέρα του ξενοδοχείου SOFITEL της Νέας Υόρκης που κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντομινίκ Στρος Καν θα αρνηθεί κατηγορηματικά ενώπιον της δικαιοσύνης ότι είχε μαζί του συναινετική σεξουαλική συνεύρεση όπως τόνισε ο δικηγόρος της Τζεφ Σαπίρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC."Όταν οι ένορκοι θα ακούσουν τη μαρτυρία της και θα την δουν, όταν τελικά θα μπορέσει να διηγηθεί την ιστορία της δημόσια, θα αντιληφθούν ότι οι ισχυρισμοί για συναινετική σεξουαλική συνεύρεση ή για ραντεβού, είναι ψευδείς", δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει τίποτα το συναινετικό σε αυτό που συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου".


Από την ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί, το ξενοδοχείο μπορεί να γνωρίζει πότε άνοιξε η πόρτα της σουίτας του Ντομινίκ Στρος Καν, αλλά και πότε έκλεισε, ακόμη και το για πόση ώρα έμεινε ανοιχτή, αυτό είναι το νέο στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές της Νέας Υόρκης.
Αξιωματούχος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση από ψυχολόγους για το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας στη φυλακή υψίστης ασφαλεία, στο Ραϊκερς Αϊλαντ, της Νέας Υόρκης, όπου ο πρώην ισχυρός άντρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κρατείται με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού καμαριέρας ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.

Οι αξιωματούχοι της φυλακής ανέφεραν την Τρίτη ότι ο κ. Στρος Καν βρίσκεται υπό παρακολούθηση για ενδεχόμενη απόπειρα αυτοκτονίας μετά από ψυχολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ