H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνε πέντε χρόνια από την τελευταιά φορά που η Ντάνιελ Λόιντ φωτογραφήθηκε σέξι, στο απόγειο της καριέρας της. Τότε που αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης για ιατρικούς λόγους. Αυτή είναι η επιστροφή της.

«Ο κόσμος έχει τουιτάρει απαίσια πράγματα μετά την εγχειρισή μου, λέγοντας πως έχω 'ξεφουσκωτα λάστιχα αντί για στήθος'. Αλλά εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι ο Τζέιμι (Ο' Χάρα, ποδοσφαιστής και συζυγός της) και τα δυο αγόρια μου. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μου ήταν να γδυθώ ξανά μπροστά στην κάμερα. Αλλά το έκανα για να νικήσω τον φόβο μου».

H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Ντάνιελ Λόιντ (και νυν Ντάνιελ Ο' Χάρα) για τις επιπτώσεις της εγχείρισης που αναγκάστηκε να κάνει για να αφαιρέσει τα μεγέθους Ε (δηλαδή τεράστια) εμφυτεύματα σιλικόνης της.

H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μια εγχείριση που την άφησε αδύνατη, αδύναμη και με ουλές, τις οποίες σκοπεύει να αποκαταστήσει σύντομα με νέα εγχείριση.

Ουσιαστικά αυτό που έχει αλλάξει δεν είναι το σώμα της 28χρονης, αλλά ο χαρακτήρας της.

Βλέπεις, μπορεί η Ντανιέλ να μην είναι γνωστή στην Ελλάδα, αλλά στην Μεγάλη Βρετανία είναι διαβοήτη και sex symbol (εξού η σύνδεση με την Σάσα Μπάστα στον τίτλο).

H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ήδη από την εποχή που της αφαίρεσαν το στέμμα της (είχε βγει Μις Μεγάλη Βρετανία 2006) επειδή πήγε και φωτογραφήθηκε γυμνή για το Playboy και έκανε σχέση με τον Τέντι Σέρινχαμ που ήταν τότε κριτής στα καλλιστεία.

Ενώ το ονομά της είχε γίνει επίσης συνώνυμο του ρατσισμού όταν έβρισε χυδαία την Ινδικής καταγωγής συνδιαγωνιζόμενή της στο Celebrity Big Brother.

H Αγγλίδα Σάσα Μπάστα ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τέλος, στο βιογραφικό της υπάρχουν και μια σειρά ακραία επεισόδια, όπως την φορά που ένα αγόρι της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο εν κινήσει επειδή τσακωνόντουσαν ή όταν βρέθηκε να κείτεται αναίσθητη και με αίματα στο πρόσωπο έξω από ένα night club.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ