Αυτός είναι ο Θεσσαλονικιός φοροφυγάς-θρύλος που τρυπούσε μόνος του τιμολόγια

Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη διαδρομή του... αυτοκράτορα της φοροδιαφυγής, ο οποίος χρωστούσε στο Δημόσιο 32.877.742,86 ευρώ. O Κυριάκος Αλεξιάδης ήταν ο νούμερο ένα στόχος της Οικονομικής Αστυνομίας, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια με διάφορους τρόπους είχε καταφέρει να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ηταν ιδιοκτήτης δύο εταιρειών, μία επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και συσκευών κινητής τηλεφωνίας, αλλά η λέξη ΦΠΑ του ήταν άγνωστη, αφού δεν είχε ποτέ καταβάλει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με το zougla.gr ο Κυριάκος Αλεξιάδης έφερνε συσκευές κινητών τηλεφώνων από το Λουξεμβούργο και τις «πλάσαρε» στην ελληνική αγορά. Βέβαια ο μίστερ φοροφυγάς δεν περιορίστηκε μόνο στο να μην πληρώνει ΦΠΑ, αλλά είχε αποφασίσει να μετατρέψει το γραφείο του σε εφορία, αφού τρυπούσε μόνος του τιμολόγια και έκανε έκδοση πλαστών φορολογικών στοιχείων-αποδείξεων-.

Το απίστευτο είναι πως ο 39χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του ούτε κατά τη διάρκεια της σύλληψης του και μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ