Ο Ράσελ Κρόου χάθηκε κάνοντας καγιάκ-Τον μάζεψε η Ακτοφυλακή [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ράσελ Κρόου χάθηκε κάνοντας καγιάκ-Τον μάζεψε η Ακτοφυλακή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ράσελ Κρόου να υποδύεται τον Νώε στην καινούργια ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι (κομπλέ με γενιάδα), αλλά δεν έχει ιδέα πως να βρει τον δρόμο του στην θάλασσα. Όπως απέδειξε το γεγονός ότι χάθηκε κάνοντας καγιάκ μετά την δύση του ηλίου με ένα φίλο στοΛονγκ Αϊλαντ.

Έντεκα χιλιόμετρα πιο κάτω, στην ακτή του Χάντινγκτον, μάζεψε τελικά το πλήρωμα της Ακτοφυλακής τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Ανταποκρινόμενο στις κραυγές για βοήθεια εκείνου και του φίλου του.

Ο Ράσελ Κρόου ευχαρίστησε τους σωτήρες του, τόσο προσωπικά όσο και με ένα tweet που έλεγε «Ευχαριστώ τον Σεθ και τα υπόλοιπα παιδιά που μας έβαλαν στον σωστό δρόμο. 4 1/2 ώρες, έντεκα χιλιόμετρα εκτός πορείας».

Ο Ράσελ Κρόου χάθηκε κάνοντας καγιάκ-Τον μάζεψε η Ακτοφυλακή [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Αν και λίγο αργότερα έκανε και πάλι επίδειξη μάτσο εγωισμού γράφοντας «Δεν χαθήκαμε. Ξέραμε ακριβώς που ήμασταν. Απλά ανέβασε άνεμο, δεν είχε πια φως ηλίου και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε».

Ο 48χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο Λονγκ Αϊλαντ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Νώε, του νέου έπους του Ντάρεν Αρονόφσκι με εκείνον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ