Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στο Μαρκόπουλο - iefimerida.gr

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στο Μαρκόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ σημαντική διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 6 έως και 9 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Μετά από δύο χρόνια το Βαλκανικό Πρωτάθλημα επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα με τα δύο ιππικά αθλήματα, της Υπερπήδησης Εμποδίων και της Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εμποδίων θα γίνει στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο από 6 έως και 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας θα γίνει το τριήμερο 7- 9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου.

Στην υπερπήδηση εμποδίων οι αθλητές με τα άλογά τους θα διεκδικήσουν τα χρυσά μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων, ενώ στην ιππική δεξιοτεχνία τα μετάλλια των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων.

Τα προγράμματα των αγώνων αρχίζουν το πρωί στις 9.00 ή 10.00 αντίστοιχα και ολοκληρώνονται μετά τις 18.00 με το πέρας όλων των κατηγοριών.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας αυτό το ιππικό δεκαήμερο, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο και θεαματικό άθλημα της ιππασίας, αλλά και να διασκεδάσουν με τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των αγώνων. Το διήμερο, 8 και 9 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει παιδότοπος και παιδική φάρμα με πόνι για τα παιδιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να κάνουν την πρώτη τους βόλτα πάνω στο άλογο.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.hef.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ