Η Ιρανή νύφη που δεν έκατσε στον Κρουζ -Την έβαλαν να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα - iefimerida.gr

Η Ιρανή νύφη που δεν έκατσε στον Κρουζ -Την έβαλαν να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρεις για την προσπάθεια της εκλησίας της Σαεντολογίας να βρει νύφη στον Κρουζ φέρνει στο φως άρθρο του Vanity Fair με τίτλο «Τι δεν γνώριζε η Κέιτι» με άξονα την Οδύσσεια της Ιρανής ηθοποιού Ναζαζίν Μπονιάδη, παραλίγο κυρίας Κρουζ.

Τους χειρότερους τρεις μήνες της ζωής της πέρασε το διάστημα Νοεμβρίου 2004-Ιανουαρίου 2005 η 24χρονη Ιρανή ηθοποιός Ναζαζίν Μπονιάδη που επιλέχθηκε από την Σέλι Μίσκαβιτζ (σύζυγο του αρχηγού της αίρεσης, Ντέιβιντ Μίσκαβιτζ) για να γίνει σύζυγος του Τομ Κρουζ.

Η ανερχόμενη Σαεντολόγος ηθοποιός νόμιζε -όπως και δεκάδες άλλες- ότι κάνει audition για ένα εκπαιδευτικό βίντεο, όταν είδε να την ρωτάνε «Πως την φαίνεται ως άντρας ο Τομ Κρουζ», καθώς επίσης λεπτομέρεις για την σεξουαλική της ζωή (αφού απαγορεύοταν να παντρευτεί τον Τομ αν είχε κάνει π.χ. τρίο).

Οι καθημερινές audition κράτησαν ένα μήνα, με τους υπεύθυνους να της ζητούν να χωρίσει με το αγόρι της, να της κάνουν ολικό makeover και να την βάζουν να υπογράφει πολλαπλά συμφωνητικά εμπιστευτικότητας.

Όταν θεώρησαν ότι είναι έτοιμη, την έστειλαν πακέτο στον Τομ στην Νέα Υόρκη ο οποίος την πήγε πρώτα στο Nobu, μετά για πατινάζ στο Rockefeller Center (το οποίο είχε κλείσει για πάρτη τους) και μετά στο σπίτι του για να κανούν «δοκιμαστικό» σεξ.

Στην πορεία ο Κρουζ φαίνεται πως ερωτεύτηκε την Ναναζίν, η οποία όμως -σύμφωνα με τα παράπονα του Τομ- δεν ήταν αρκετά θερμή.

Επίσης έδειχνε ασέβεια προς τους ανώτερούς της αφού τόλμησε να ζητήσει από τον Κρουζ να επαναλάβει αυτό που έλεγε γιατί μιλούσε πολύ γρήγορα.

Τρεις μήνες μετά ο Κρουζ την βαρέθηκε και την έστειλε σε ένα κέντρο Σαεντολογίας στη Φλόριντα, όπου έκανε το λάθος να αποκαλύψει σε ένα φίλο της τα περί της σχέσης της.

Το αποτέλεσμα είναι να την βάλουν τιμωρία υποχρεώνοντάς την να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, να καθαρίζει πλακάκια μπάνιου με οξύ, και να σκάβει χαντάκια στη μέση της νύχτας.

Ο Τομ Κρουζ διαψεύδει έντονα τις πηγές του άρθρου, λέγοντας πως οι κατηγορίες είναι ψευδής και αστήρικτες.

Αλλά έρχεται να τον διαψεύσει ο Πολ Χάγκις, βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος, φίλος της Ναζαζίν και επί 35 χρόνια μέλος της εκλησίας της Σαεντολογίας, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

«Είμαι αηδιασμένος από οποιαδήποτε εκλησιά χρησιμοποιεί τα μέλη της με αυτό τον τρόπο. Η Ναζαζίν ήταν ντροπιασμένη από την συμμετοχή της σε αυτό το φιάσκο και δεν ήθελε ποτέ να μιλήσει δημόσια για αυτό. Οπότε και εγώ κράτησα την σιωπή μου. Το χειρότερο δεν ήταν η τιμωρία ή οι απειλές, αλλά το γεγονός ότι την έκαναν να ντρέπεται για όλο αυτό».

Η Ιρανή νύφη που δεν έκατσε στον Κρουζ -Την έβαλαν να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ