900 ευρώ πληρώνει η Χρουσαλά για τη -γαλανομάτα- νταντά του παιδιού της - iefimerida.gr

900 ευρώ πληρώνει η Χρουσαλά για τη -γαλανομάτα- νταντά του παιδιού της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξυπνη, έμπειρη, πρόσχαρη και απαραιτήτως γαλανομάτα ζήτησε από γνωστό γραφείο να είναι η νταντά της η Μαριέττα Χρουσαλά. Και, ευτυχώς, βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο της Τατιάνας.

Μπορεί το κοριτσάκι της να μην έχει έρθει με το καλό στον κόσμο, αλλά η Μαριέττα έχει φροντίσει όλα να είναι έτοιμα και να την περιμένουν. Με την εύρεση της κατάλληλης νταντάς να είναι προφανώς προτεραιότητα.

Αν και, αν αληθεύουν τα σχετικά δημοσιεύματα, οι απαιτήσεις την πρώην παρουσιάστριας ήταν πολύ συγκεκριμένες.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Άνταμς, ιδιοκτήτη γραφείου οικιακού προσωπικού, η Χρουσαλά ήθελε η γυναίκα που φροντίζει το παιδί της να είναι έξυπνη, έμπειρη, πρόσχαρη και γαλανομάτα. Ενώ επιπλέον έγινε σαφές ότι την τελική έγκριση θα την έδινε η πεθερά της, κυρία Μαριγώ Λαιμού.

Την θέση τελικά κατάβαλε η 35χρονη Ουκρανή Τατιάνα, η οποία θα εργάζεται ως εσωτερικήυ με μισθό που θα ανέρχεται σε 900 ευρώ το μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ