Οι δηλώσεις συνεργάτη του Βενιζέλου που προκαλούν εκνευρισμό στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Οι δηλώσεις συνεργάτη του Βενιζέλου που προκαλούν εκνευρισμό στο Μαξίμου

ΟΙ δηλώσεις συνεργάτη του Βενιζέλου που προκαλούν εκνευρισμό στο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριγμούς στη συμμαχική κυβέρνηση και τη δυσαρέσκεια του μεγάρου Μαξίμου, προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του στενότατου συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου και Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δατσέρη, ο οποίος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς την τύχη της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Ο,τι προβλέπει το Σύνταγμα και αναλόγως των αναγκών της συγκυρίας» είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Real fm), και εξήγησε: «Μπορεί δηλαδή να μετάσχουν στο μέλλον οι Αρχηγοί των κομμάτων και οι τρεις, μπορεί να συμμετέχει μόνο ένα κόμμα και να το στηρίζουν τα υπόλοιπα, μπορεί να κάνει δομικό ανασχηματισμό, μπορεί να αλλάξει πρωθυπουργό». Προσδιόρισε μάλιστα χρονικά την περίοδο αυτής της εξέλιξης λέγοντας πως «αφορά την περίοδο της διαπραγμάτευσης για τα μέτρα και την εξέλιξη του προγράμματος και την εκταμίευση της τελικής δόσης, η οποία τελειώνει περίπου τέλος Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου».

Η φράση του περί αλλαγής πρωθυπουργού, προκάλεσε αναστάτωση στη Ν.Δ. στελέχη της οποίας εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους για το θέμα.

Ο ίδιος ο κ. Δατσέρης διευκρίνιζε πάντως πως «μιλούσε σχηματικά» και πως αυτό που μελετά το ΠΑΣΟΚ είναι η «ενεργότερη συμμετοχή του» στην συμμαχική κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ