Τσίπρας: «Στις επόμενες εκλογές θα πάρουμε 45% και θα κυβερνήσουμε με το λαό» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Στις επόμενες εκλογές θα πάρουμε 45% και θα κυβερνήσουμε με το λαό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του κόμματος, η οποία λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα με τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να οικειοποιηθεί την διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ αλλά αντίθετα επιθυμεί να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό με την αλλαγή χωρίς όμως να τον προδώσει.

«Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να εμπνεύσουμε το λαό με την αλλαγή και όχι να τον προδώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ φάνηκε βέβαιος για την επιτυχία του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Πήραμε 27% στις προηγούμενες εκλογές. Θα πάρουμε 45% στις επόμενες. Θα κυβερνήσουμε μαζί με το λαό,για το λαό»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε φυσικά και στην τρέχουσα οικονομική και πολιτική συγκυρία, τονίζοντας ότι μας κυβερνά το «λόμπι της χρεοκοπίας που παίρνει το εισόδημα από το λαό και το δίνει στην μικρή και άπληστη ολιγαρχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ