Στρατούλης: Η κυβέρνηση επιδεικνύει δουλικότητα απέναντι στους δανειστές - iefimerida.gr

Στρατούλης: Η κυβέρνηση επιδεικνύει δουλικότητα απέναντι στους δανειστές

Στρατούλης: Η κυβέρνηση επιδεικνύει δουλικότητα απέναντι στους δανειστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μαχητικές κινητοποιήσεις» προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Η κυβέρνηση, με τη δουλικότητα που επιδεικνύει απέναντι στην τρόικα και στους τοκογλύφους δανειστές της χώρας, είναι αποκλειστικά πολιτικά υπεύθυνη για τις νέες αποικιοκρατικού τύπου απαιτήσεις τους για πιο εύκολες και φθηνές για τις επιχειρήσεις απολύσεις, κατάργηση της πενθήμερης εργασίας, θέσπιση της εξαήμερης και ωράριο λάστιχο. Μια τέτοια εξέλιξη μετατρέπει τη χώρα σε μπανανία της Ευρώπης και τους εργαζόμενους σε σύγχρονους σκλάβους με μισθούς και εργασιακές σχέσεις Κίνας», αναφέρει ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε σχόλιό του για τα νέα μέτρα.

Στο κάλεσμά του για κινητοποιήσεις ο Δημήτρης Στρατούλης λέει χαρακτηριστικά πως «ο λαός δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα να παρακολουθεί την εξόντωσή του. Θα κατέβει μαζικά και μαχητικά στους δρόμους, με αφετηρία τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, για να ανατρέψει αυτές τις ανθρωποκτόνες πολιτικές και όσους τις υπηρετούν και τις προωθούν».

Καταλήγοντας ο βουλευτής τονίζει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει τους λαϊκούς αγώνες για την απόκρουση του νέου πακέτου μνημονιακών μέτρων και αγωνίζεται για μια θετική διέξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού και της χώρας σε αντιμνημονιακή, προοδευτική και σοσιαλιστική κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ