Ο Σιλ παίρνει πίσω τις μπηχτές που έριξε για την πρώην σύζυγό του - iefimerida.gr

Ο Σιλ παίρνει πίσω τις μπηχτές που έριξε για την πρώην σύζυγό του

Ο Σιλ παίρνει πίσω τις μπηχτές που έριξε για την πρώην σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σιλ να ξεσπάθωσε δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η πρώην σύζυγός του Χάιντι Κλουμ είχε δεσμό με το σωματοφύλακά της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον τραγουδιστή, αλλά η χαρά του ξεκατινιάσματος δεν κράτησε για πολύ.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή μίλησε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού People, επισημαίνοντας ότι «ο Σιλ θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν υπονοεί ότι η σύζυγός του τον απάτησε ενώ ήταν ακόμα μαζί. Ήθελε απλώς να τονίσει ότι μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά επειδή το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί, νομικά θεωρούνται ακόμα παντρεμένοι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή πώς αισθάνεται για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του με τον σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κίρστεν, κι εκείνος απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, αν είναι να μπει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή των παιδιών μου, προτιμώ να είναι ένα πρόσωπο οικείο. Από εκείνον πάντως δεν περίμενα και κάτι άλλο, αλλά από τη Χάιντι περίμενα να δείξει λίγη παραπάνω φινέτσα και τουλάχιστον να έκανε υπομονή μέχρι να χωρίσουμε για να βρει έναν άλλο ερωτικό σύντροφο. Υποθέτω ότι τώρα έχετε πάρει την απάντησή σας σε αυτό που αναρωτιέστε επτά μήνες τώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ