Ντεπαρντιέ : Ο Στρος Καν είναι κάτι μεταξύ Μαρκήσιου Ντε Σαντ και Νέρωνα - iefimerida.gr

Ντεπαρντιέ : Ο Στρος Καν είναι κάτι μεταξύ Μαρκήσιου Ντε Σαντ και Νέρωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ρόλο του Ντομινίκ Στρος Καν θα υποδυθεί στον κινηματογράφο ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ σε μια ταινία που θα προσθέσει νέες σελίδες στο σήριαλ του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ. Στο ρόλο της συζύγου του η Ιζαμπέλ Ατζανί.

«Τι είναι για σας ο Στρος Καν;» ρωτήθηκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο Φεστιβάλ της Βενετίας όπου βρισκόταν για την προβολή άλλης του ταινίας : «Κάτι μεταξύ Μαρκήσιου Ντε Σαντ και Νέρωνα» απάντησε ο γάλλος σταρ ο οποίος εκφράζεται με τα χειρότερα λόγια για τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ. «Θα παίξω τον ρόλο γιατί δεν τον συμπαθώ» είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα. «Δεν είναι συμπαθής, νομίζω ότι είναι λίγο σαν τους Γάλλους, λίγο αλαζόνας, λίγο υπερφίαλος. Εξάλλου δεν μου αρέσουν ούτε οι Γάλλοι γι'αυτό το λόγο... Ποτέ δεν συμπάθησα κάποιον που δεν έχει αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο Ντεπαρντιέ.

Στην ταινία που θα έχει σκηνοθέτη τον Αμπελ Φεράρα η διάσημη σταρ Ιζαμπέλ Ατζανί θα ενσαρκώσει τη σύζυγο του Στρος Καν, την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ. «Πρόκειται για μια ταινία που θα φωτίσει το εσωτερικό του ζευγαριού» δήλωσε η Ατζανί σε κυριακάτικη γαλλική εφημερίδα, η οποία αποκάλυψε ότι «ορισμένες σκηνές θα πονέσουν, ο σκηνοθέτης δεν είναι γάλλος και έτσι δεν φοβάται να ξεπεράσει το πολιτικώς ορθό».

Οσο για τον συμπρωταγωνιστή της Ζεράρ Ντεπαρντιέ η Ατζανί είπε ότι «ένα εθνικό μνημείο, είναι απίστευτος, νομίζω ότι θα έχει κηδεία όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ».

Η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων της ταινίας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ