«Καλώς ήρθες γλυκέ και τρυφερέ χούλιγκαν» - iefimerida.gr

«Καλώς ήρθες γλυκέ και τρυφερέ χούλιγκαν»

«Καλώς ήρθες γλυκέ και τρυφερέ χούλιγκαν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ξεχωριστό τρόπο υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ τον Τζόι Μπάρτον στην ομάδα με ένα πανό που ανάρτησαν στις εξέδρες του «Βελοντρόμ».

Στην κυριακάτικη νίκη επί της Ρεν με 3-1, οι οπαδοί των Μασσαλών είχαν κρεμάσει στις εξέδρες του γηπέδου πανό με το μήνυμα: «Welcome "sweet and tender hooligan"», δηλαδή «καλώς όρισες γλυκέ και τρυφερέ χούλιγκαν». O Αγγλος μέσος, ο οποίος είχε χτες τα γενέθλιά του, ευχαρίστησε τους οπαδούς της νέας ομάδας του γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν πολύ καλό δώρο οι τρεις σημαντικοί βαθμοί που πήρε η ομάδα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τα πανό του στο γήπεδο», έγραψε ο εκκεντρικός άσος, ο οποίος είναι γνωστός για τα προβλήματα και τους καυγάδες που δημιουργεί σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ