Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ ερωτευμένος με την 22χρονη λογίστρια (και part time μοντέλο) Μέγκαν Έντουαρντς φαίνεται πως είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, με την οποία περνούσε κάθε λεπτό που δεν ήταν μπροστά στις κάμερες κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και αντάλλαξε κινητά κατά την διάρκεια της παρουσίασης των επίσημων στολών της Τζαμάικα στο Λονδίνο, στο οποίο η Μέγκαν συμμετείχε ως μοντέλο.

Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από εκεί ήταν που -σύμφωνα με την εφημερίδα Sun- ξεκίνησε μια σειρά μυστικών ραντεβού που έλαβαν χώρα κκό οι οι δυο τους γιόρτασαν μαζί τις Ολυμπιακές νίκες του Μπολτ στα 100, 200 και 4Χ100 σε γνωστό club του Λονδίνου, με τον Γιουσέιν να εκτελεί και χρέη Dj.

Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Επικρατούσε πανικός. Όλοι, ειδικά τα κορίτσια, προσπαθούσαν να κερδίσουν την προσοχή του. Αλλά ο Γουσέιν είχε μάτια μόνο για ένα κορίτσι και αυτή ήταν η Μέγκαν», δήλωσε σχετικά πηγή σε βρετανική εφημερίδα.

Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα την Μέγκαν ήταν που πήρε ο Γουσέιν από το χέρι για να ολοκληρώσουν την βραδιά στο club Movida μαζί με τον συναθλητή του Γιόχαν Μπλέικ, τον μποξέρ Λένοξ Λούις και τον hip hop καλλιτέχνη Nas.

Η Έντουαρντς, προφανώς, θέλει να πιστεύει ότι το μεταξύ τους ειδύλλιο θα συνεχιστεί και τώρα που ο Μπολτ έχει φύγει από το Λονδίνο. Κάτι που δεν το λες και πολύ πιθανό.

Πάντως, προς τιμήν της, η 22χρονη μέχρι στιγμής αρνείται να εξαργυρώσει την σχέση της μιλώντας για αυτή στα βρετανικά tabloids.

Η λογίστρια που έκανε τον Γιουσέιν Μπολτ να δαγκώσει την λαμαρίνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ