Ντινόπουλος: Τα μέτρα να συζητηθούν πρώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ - iefimerida.gr

Ντινόπουλος: Τα μέτρα να συζητηθούν πρώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Ντινόπουλος: Τα μέτρα να συζητηθούν πρώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να συζητηθούν τα σκληρά μέτρα του πακέτου των 11,5 δισ. στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πριν φτάσουν στη Βουλή για ψήφιση ζήτησε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο βουλευτής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του KONTRA CHANNEL, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κόσμος έχει βγει στα κάγκελα και δεν πιστεύει ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία». Αν και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από την κυβέρνηση, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με οριζόντιες περικοπές ιδιαίτερα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο κ. Ντινόπουλος πρόσθεσε ότι θεωρεί σημαντικό πριν τα μέτρα φτάσουν στη Βουλή για ψήφιση να συζητηθούν στην Κ.Ο. της ΝΔ. Παράλληλα επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του τακτική και τον κατηγόρησε για ανυπαρξία οποιασδήποτε πρότασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ