O Μάικλ Φελπς κάνει καριέρα ως τζογαδόρος -Κέρδισε 100.000 δολάρια σε μια παρτίδα - iefimerida.gr

O Μάικλ Φελπς κάνει καριέρα ως τζογαδόρος -Κέρδισε 100.000 δολάρια σε μια παρτίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τάση του Μάικλ Φελπς να τζογάρει μοιάζει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τους φίλους του να ανησυχούν ότι θα σπαταλήσει όλη την περιουσία του πάνω σε ένα τραπέζι πόκερ. Πάντως, για την ώρα, κερδίζει.

«Έχει πολύ πλάκα να παίζω. Με εξιτάρει. Είναι κάτι που με χαλαρώνει και μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Επίσης έχω γνωρίσει μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου στο τραπέζι του πόκερ». Αυτό είχε δηλώσει ο πιο επιτυχημένος Ολυμπιονίκης όλων των εποχών πίσω στο 2008, όταν δηλαδή είχε αρχίσει να μαθαίνει να παίζει online πόκερ ποντάροντας 1-2 δολάρια την φορά.

O Μάικλ Φελπς κάνει καριέρα ως τζογαδόρος -Κέρδισε 100.000 δολάρια σε μια παρτίδα | iefimerida.gr 0

Τέσερα χρόνια αργότερα ο Μάικλ Φελπς μένει μαζί με τον Τζεφ Γκρός, επαγγελματία παίκτη του πόκερ, παίζει κάθε εβδομάδα σε ένα κλειστό παιχνίδι που πρέπει να δώσεις 25.000 δολάρια για να μπεις και είναι μόνιμος θαμώνας των καζίνο του Λας Βέγκας.

Μάλιστα έχει γίνει τόσο καλός που πρόσφατα κέρδισε 100.000 δολάρια σε μια πατρίδα, παίζοντας στο Caesar's Palace.

Το πρόβλημα είναι, σύμφωνα με τους φίλους του, η αγωνιστική νοοτροπία «δεν σταματάω μέχρι να κερδίσω» με την οποία έχει μπολιαστεί. Και η οποία είναι εντελώς λάθος για την πράσινη τσόχα.

Η ουσία είναι ότι ο Φελπς μοιάζει να είναι εντελώς εθισμένος στον τζόγο και διαθέτει και 45 εκ. δολάρια περιουσία για να σπαταλήσει στο νέο του σπορ.

Αλλά, ακόμη και αν καταφέρει να τα ξοδέψει όλα αυτά, αναμένεται -σύμφωνα με τους ειδικούς- να βγάλει άλλα 90 εκ. δολάρια από μελλοντικές χορηγίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ