Μονίμως μεθυσμένος και παρανοικός ο Τζάκσον τις τελευταίες του μέρες - iefimerida.gr

Μονίμως μεθυσμένος και παρανοικός ο Τζάκσον τις τελευταίες του μέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιες φαίνονται πως είναι οι ευθύνες της εταιρίας παραγωγής που διοργάνωσε τις τελευταίες συναυλίες του Μάικλ Τζακσον, καθώς αγνόησε προτροπές στενών συνεργατών του να τον πάνε επειγόντως σε ψυχίατρο.

«Ο Μάικλ Τζάκσον είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Είναι μεθυσμένος και δεν αντιδρά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Του φώναξα τόσο δυνατά που έτριξαν οι τοίχοι. Πρέπει να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου!».

Αυτό είναι ένα από τα περιστατικά που φανερώνουν την πραγματική ψυχολογική κατάσταση του βασιλιά της ποπ λίγο πριν τον θάνατό του, όπως προκύπτει από τα e-mail που έφερε στην δημοσιότητα ο Ράντι Φίλιπς, στέλεχος της εταιρίας που οργάνωνε τις συναυλίες του Τζάκσον.

Το σύνολο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που αγγίζει τις 250 σελίδες, χρησιμοποιείται ως στοιχειό από την ασφαλιστική εταιρεία Lloyds για να πάρει πίσω 17,5 εκ. δολάρια που έδωσε ως αποζημίωση στην εταιρία παραγωγής.

Ο Κένι Ορτέγκα, διευθυντής της παραγωγής και φίλος του Τζάκσον επί 20 χρόνια έγραφε τότε στους υπεύθυνους «Ο Μάικλ παρουσιάζει ισχυρές ενδείξεις παράνοιας, άγχους και ψυχωτικής συμπεριφοράς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε ένα top ψυχίατρο για να τον αξιολογήσει. Είναι σαν να είναι δυο άτομα ταυτόχρονα. Ο ένας που προσπαθήσει να κρατηθεί από αυτό που ήταν παλιότερα και που δεν θέλει να μας απογοητεύσει και ο άλλος που είναι αδύναμος και βαθιά προβληματικός».

Οι υπεύθυνοι όμως της εταιρίας παραγωγής επέμεναν ότι ο σταρ τους είναι καλά και πως τον φροντίζει ο προσωπικός του γιατρός, Κόνραντ Μάρει (που πλέον έχει καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλακή για φόνο εξ' αμελείας).

Το πιο κυνικό e-mail από όλα, είναι αυτό που έγραψε ο Φίλιπς σε ένα συναδελφό του λίγο μετά τον θάνατο του Μάικλ «Ο θάνατος του Μάικλ είναι μια τρομερή τραγωδία, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και εμείς θα βγάλουμε μια περιουσία από τις πωλήσεις αναμνηστικών και την ταινία. Παρόλαυτα εξακολουθώ να εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ