Τι απάντησε ο Ομπάμα μέσω twitter στον Κλιντ Ίστγουντ για την άδεια καρέκλα - iefimerida.gr

Τι απάντησε ο Ομπάμα μέσω twitter στον Κλιντ Ίστγουντ για την άδεια καρέκλα

Τι απάντησε ο Ομπάμα μέσω twitter στον Κλιντ Ίστγουντ για την άδεια καρέκλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε καυστικό τρόπο απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα στον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ ο οποίς στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων μίλησε σε μια άδεια καρέκλα η οποία αναπαριστούσε τον αμερικανό πρόεδρο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε ότι το πρόσφατο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών μοιάζει να βγήκε από τον περασμένο αιώνα και κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι δεν έχει επαφή με τα προβλήματα των Αμερικανών.

«Το έχουμε ξαναδεί. Σαν να βλέπαμε ασπρόμαυρη τηλεόραση... Είπαν πολλά για σκληρές αλήθειες και τολμηρές επιλογές, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σας πει ποιες είναι αυτές... Ο Ρόμνει είπε πολλά για μένα, είπε πολλά για τον εαυτό του, άλλα δεν είπε πολλά για εσάς», είπε ο κ. Ομπάμα στην ομιλία του στην Αϊόβα

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιτ Ρόμνει μιλώντας στο Οχάιο είχε τονίσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα πάρει τα απαραίτητα για την οικονομία μέτρα προκειμένου οι ΗΠΑ να μη μεταβληθούν σε... Ελλάδα.

Πέραν όμως της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο «μονομάχων», ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να απαντήσει και στον Κλιντ Ιστγουντ, ο οποίος στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών επιτέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο, μιλώντας σε μία άδεια καρέκλα που υποτίθεται ότι ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την USA TODAY, ο πρόεδρος τον ΗΠΑ, απαντώντας είπε ότι ο «Ίστγουντ είναι ένας μεγάλος ηθοποιός και ακόμα μεγαλύτερος σκηνοθέτης». Ερωτηθείς αν προσβλήθηκε τόνισε: «Εάν προσβάλλεσαι τόσο εύκολα τότε πρέπει να διαλέξεις άλλη δουλειά από εκείνη του προέδρου».

Ωστόσο, από τον επίσημο λογαριασμό του προέδρου στο twitter, φάνηκε πως η απάντηση ήταν πιο.. σκωπτική αφού αναρτήθηκε φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα να κάθεται στη θέση του προέδρου με το σχόλιο «αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη». Άμεση βεβαίως ήταν και η αντίδραση 17.000 followers οι οποίοι έσπευσαν να την αναπαράγουν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ