Ο Σιλ κατηγορεί την Χάϊντι Κλουμ για απιστία με αφορμή επίμαχη φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Σιλ κατηγορεί την Χάϊντι Κλουμ για απιστία με αφορμή επίμαχη φωτογραφία [εικόνα]

Ο Σιλ κατηγορεί την Χάϊντι Κλουμ για απιστία με αφορμή επίμαχη φωτογραφία [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προφανή απιστία και έλλειψη σοβαρότητας κατηγορεί εμμέσως ο Σιλ την εν διαστάσει σύζυγό του Χάιντι Κλούμ, άποψη την οποία ενισχύουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με την Κλουμ σε τρυφερές στιγμές με τον σωματοφύλακά της.

Τη δήλωση-καρφί ωστόσο, έκανε ο Σιλ, όταν επιστρέφοντας απο ταξίδι στην Αμερική, ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του TMZ σχετικά με τις εν λόγω φωτογραφίες και τη φημολογούμενη σχέση της Κλουμ με τον σωματοφύλακά της.

«Κοιτάξτε, παιδιά, αυτά συμβαίνουν όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν. Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και προχωρά στη ζωή του» βιάστηκε να το σώσει ο Σιλ, αλλά τελικά έβγαλε και τη χολή του προσθέτοντας ότι: «Για να είμαι ειλικρινής, αν είναι να μπει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή των παιδιών μου, προτιμώ να είναι ένα πρόσωπο οικείο. Από εκείνον πάντως δεν περίμενα και κάτι άλλο, αλλά από τη Χάιντι περίμενα να δείξει λίγη παραπάνω φινέτσα και τουλάχιστον να έκανε υπομονή μέχρι να χωρίσουμε για να βρει έναν άλλο ερωτικό σύντροφο. Υποθέτω ότι τώρα έχετε πάρει την απάντησή σας σε αυτό που αναρωτιέστε επτά μήνες τώρα», αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του περί απιστίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ