H ταινία-έκπληξη του Mr Αρβύλα! Ο Κανάκης γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί - iefimerida.gr

H ταινία-έκπληξη του Mr Αρβύλα! Ο Κανάκης γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να κατακτήσει και την 7η Τέχνη είναι ο Αντώνης Κανάκης μετά την επιτυχία που έχει γνωρίσει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Αυτή τη φορά όχι όμως μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά αναλαμβάνοντας και τη σκηνοθεσία της ταινίας, της οποίας έχει γράψει και το σενάριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αντίθετα με αυτό που μπορεί να υποθέσει κάποιος, το σενάριο δεν είναι κωμικό, αλλά μια κοινωνική ιστορία από αυτές που θα δημιουργήσουν αίσθηση.

Το επόμενο διάστημα ο παρουσιαστής θα έχει συναντήσεις με στελέχη εταιρειών παραγωγής, ώστε να βρει χρηματοδότες για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα θα αρχίσουν λίγο μετά το Πάσχα και με σκοπό να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ