Μαχαίρωσαν και σκότωσαν 81χρονη για μερικά ψεύτικα κοσμήματα - iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν και σκότωσαν 81χρονη για μερικά ψεύτικα κοσμήματα

Ένας άνδρας και μία γυναίκα μαχαίρωσαν και σκότωσαν την 81χρονη στην Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 29χρονος άνδρας και μία 30χρονη γυναίκα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για την δολοφονία μίας 81χρονης γυναίκας στην Πάτρα.

Το περιστατικό είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες σε περιοχή κοντά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας. Η Αστυνομία συνέλαβε τα δύο αυτά άτομα και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο δράστες πλησίασαν την ηλικιωμένη και προφασιζόμενοι επαιτεία αλλά και την ενοικίαση ενός ακινήτου την απασχόλησαν και μπήκαν στο σπίτι της. Όσο η γυναίκα την απασχολούσε ο άνδρας ήλεγχε τους χώρους του σπιτιού.

Μόλις η ηλικιωμένη γυναίκα τους αντιλήφθηκε τότε αυτοί της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, εντόπισαν το σπίτι του 29χρονου και της 30χρονης, μέσα στο οποίο βρήκαν, το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τον φόνο, καθώς και διάφορα κοσμήματα και «φο μπιζού», που αναγνωρίστηκαν από συγγενικά πρόσωπα του θύματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 29χρονος και η 30χρονη θα απολογηθούν την Δευτέρα, στην Α΄ ανακρίτρια Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ