Μέσα στο Σεπτέμβριο ψηφίζονται από τη Βουλή τα νέα σκληρά μέτρα - iefimerida.gr

Μέσα στο Σεπτέμβριο ψηφίζονται από τη Βουλή τα νέα σκληρά μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,6 δισ. Ευρώ , το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Στόχος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι να έχουν επικυρωθεί τα μέτρα πριν από το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου ώστε να εκταμιευθεί εγκαίρως η δόση των 31,5 δισ. ευρώ αλλά και να έχει μεγαλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης στη Σύνοδο Κορυφής που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την καθημερινή , ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου συνδέεται τόσο με τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που θέτουν οι δανειστές όσο και με την επιδίωξη του κυβερνητικού επιτελείου να περιοριστεί στο ελάχιστο η περίοδος των όποιων αναταράξεων στο κοινοβουλευτικό πεδίο αλλά και στο πεδίο της κοινωνίας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στην Αθήνα και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι ενώ ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τόνισε ότι το νέο πακέτο περικοπών θα είναι και το τελευταίο, καθώς η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ