Ο Φαλκάο «οργίασε» και η Ατλέτικο συνέτριψε την Τσέλσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Φαλκάο «οργίασε» και η Ατλέτικο συνέτριψε την Τσέλσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με το εμφατικό 4-1 την Τσέλσι και κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα των «ροχιμπλάνκος» στο 19' και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας το 3-0 στο 45', ενώ είχε και δύο δοκάρια στο 4ο και το 35ο λεπτό. Ο κεντρικός αμυντικός Μιράντα στο 61' σημείωσε το 4-0 για τους κατόχους του Europa League, ενώ το γκολ της τιμής για τους «μπλε» πέτυχε με κεφαλιά ο Κέιχιλ στο 74'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Λουίς, Λάμπαρντ, Μίκελ, Ραμίρες (46' Οσκαρ), Αζάρ, Μάτα (81' Στάριτζ), Τόρες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Μιράντα, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρες, Τουράν, Κόκε (82' Ραούλ Γκαρσία), Άντριαν Λόπεθ (57' Ροντρίγκες), Φαλκάο (87' Εμρέ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ