Παναγιωτόπουλος: Είναι ντροπή να υπάρχει στον 21ο αιώνα η γραμμή του Αττίλα - iefimerida.gr

Παναγιωτόπουλος: Είναι ντροπή να υπάρχει στον 21ο αιώνα η γραμμή του Αττίλα

Παναγιωτόπουλος: Είναι ντροπή να υπάρχει η γραμμή του Αττίλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι το κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, αλλά και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «είναι ντροπή για τον πολιτισμένο κόσμο, για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, για την διεθνή έννομο τάξη να υπάρχει στον 21ο αιώνα η γραμμή του αίσχους και της ντροπής, η γραμμή του Αττίλα».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο, επισκέφθηκε την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)στο στρατόπεδο «Αντγου Σταυριανάκου» στη Μαλούντα, από όπου τόνισε , επίσης, ότι είναι καθήκον όλων να «παλέψουμε για μια ενιαία, κυρίαρχη, ελεύθερη και ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία στην οποία Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι αδελφωμένοι, ομονοούντες, όπως το μπορούν και το θέλουν θα ζουν θα δημιουργούν και θα παράγουν για το καλύτερο, ως πολίτες ισότιμοι της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως πολίτες της Ευρώπης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ