Συνέλαβαν δύο μέλη αθλητικού σωματείου για εκβίαση πατέρα ανήλικου παίκτη - iefimerida.gr

Συνέλαβαν δύο μέλη αθλητικού σωματείου για εκβίαση πατέρα ανήλικου παίκτη

Χειροπέδες σε μέλη αθλητικού σωματείου για εκβίαση ανήλικου παίκτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες, μέλη αθλητικού σωματείου της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, συνελήφθησαν την Παρασκευή, κατηγορούμενοι για εκβίαση, ενώ ένα, ακόμη, άτομο, αναζητείται. Οι δράστες, απαιτούσαν την καταβολή 3.000 ευρώ για να υπογράψουν την αποδέσμευση παίκτη από ομάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από τη σύλληψη του 57χρονου και του 38χρονου είχε προηγηθεί καταγγελία του πατέρα ανήλικου μέλους του αθλητικού σωματείου, σύμφωνα με την οποία οι δράστες απαιτούσαν χρηματικό ποσό για να υπογράψουν σχετική αποδέσμευση του παίκτη από την ομάδα.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού που είχε ο 38χρονος με τον πατέρα του ανηλίκου παίκτη, παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό των 3.000 ευρώ και στη συνέχεια συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών.

Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών ο 57χρονος, όπου και συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου συνεργού τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ