Προβόπουλος: Οι εξαγορές στον τραπεζικό κλάδο να γίνουν πιο επιθετικές - iefimerida.gr

Προβόπουλος: Οι εξαγορές στον τραπεζικό κλάδο να γίνουν πιο επιθετικές

Προβόπουλος: Οι εξαγορές στον τραπεζικό κλάδο να γίνουν πιο επιθετικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως οι διαδικασίες για τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις στον τραπεζικό χώρο, θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορες και πιο επιθετικές, εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, κατά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε στον κ. Προβόπουλο: «Το λέτε... με μια βεβαιότητα. Τι υποκρύπτει αυτή η βεβαιότητα;».

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, απάντησε ότι τα πράγματα κινούνται. «Ανήκω σ' αυτούς, βέβαια, που πιστεύουν ότι πρέπει να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα και πιο επιθετικά, αλλά πάντως κινούνται τα πράγματα. Αυτό είναι, νομίζω, θετικό. Στον τραπεζικό χώρο, έχουμε μια αναδιάταξη των δυνάμεων που, μαζί με την ανακεφαλαιοποίηση που έχει ήδη ξεκινήσει και θα συμπληρωθεί καθ' οδόν, θα δημιουργήσει ένα τραπεζικό σύστημα πιο ισχυρό, πιο αποτελεσματικό».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ