Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση με τα μέτρα στήνει την κοινωνία στο απόσπασμα - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση με τα μέτρα στήνει την κοινωνία στο απόσπασμα

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση με τα μέτρα στήνει την κοινωνία στο απόσπασμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι η χώρα θα γυρίσει δεκαετίες πίσω με την εφαρμογή «των σκληρών, οριζόντιων μέτρων», εκτιμά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος, μάλιστα, προβλέπει ότι αυτό, «δεν θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων, όπως μας είπε ο πρωθυπουργός».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως «εδώ πρόκειται περί σκληρών, οριζόντιων μέτρων τα οποία ουσιαστικά στήνουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, κυριολεκτικά, στο απόσπασμα –και νομίζω ότι αυτό το οποίο οφείλουμε ο καθένας να κάνει, από το πόστο που υπηρετεί, είναι να μην πατήσουν τη σκανδάλη».

Ανέφερε, ακόμη, ότι η χώρα θα γυρίσει δεκαετίες πίσω και προσέθεσε πως «οι επιπτώσεις αυτών των μέτρων στην οικονομία και στην κοινωνία θα ισοδυναμούν με μια εικόνα η οποία θα θυμίζει τη μεταπολεμική περίοδο. Και, δυστυχώς, δεν θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων, όπως μας είπε ο πρωθυπουργός».

Κλείνοτας, ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει δική του πρόταση για εξεταστική για το Μνημόνιο και διευκρίνισε: «Το αίτημα εξαρχής δεν είναι κοινό γι' αυτό και ο κ. Καμένος έχει καταθέσει τη δική του πρόταση και βρίσκεται σε μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών. Εμείς θα καταθέσουμε τη δική μας πρόταση – από κει και πέρα, εάν μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία υπάρξει σύγκλιση, θα φανεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ