Ομπάμα σε Κλιντ Ιστγουντ: Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη - iefimerida.gr

Ομπάμα σε Κλιντ Ιστγουντ: Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη

Ομπάμα σε Κλιντ Ιστγουντ: Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω Twitter, επέλεξε να απαντήσει ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, στον σκηνοθέτη, Κλιντ Ιστγουντ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος, εκφώνησε έναν υβριστικό μονόλογο κατά του Ομπάμα, ενώ μιλούσε κοιτώντας μια άδεια καρέκλα, που υποτίθεται ότι ήταν ο νυν αμερικανός πρόεδρος.

Την Πέμπτη, ο Κλίντ Ιστγουντ, στο συνέδριο των ρεπουμπλικανών, πριν πάρει το λόγο ο Μιτ Ρόμνεϊ, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή και αυτοσχεδίασε ένα μονόλογο μ' έναν φανταστικό Ομπάμα σε μια άδεια καρέκλα, κίνηση που επικρίθηκε πολύ.

Μάλιστα, ο Κλιντ Ιστγουντ, κατά τη διάρκεια του μονολόγου του σταματούσε για να επιπλήξει την καρέκλα, λέγοντας «βούλωσέ το» σε ένα απόντα Ομπάμα.

Ο Μπάρακα Ομπάμα ανέβασε στο Twitter του μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο, πλάτη, καθισμένο στην... προεδρική καρέκλα, γράφοντας: «Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ