Άγιο είχε ο Βασίλειος Κωστέτσος - Κινδύνευσε η ζωή του - iefimerida.gr

Άγιο είχε ο Βασίλειος Κωστέτσος - Κινδύνευσε η ζωή του

Άγιο είχε ο Βασίλειος Κωστέτσος - Κινδύνευσε η ζωή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χειρότερα απέφυγε ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς ενώ επέστρεφε σπίτι του από το ατελιέ του στο Κολωνάκι, το αυτοκίνητό του παρουσίασε σοβαρό μηχανικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Espresso, ο δημοφιλής σχεδιαστής κατέβαινε τη λεωφόρο Συγγρού, όταν ο συμπλέκτης του αυτοκινήτου του παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, καθώς δεν μπορούσε να αλλάξει ταχύτητες.

«Είναι αλήθεια ότι βρέθηκε σε κίνδυνο και ήταν τυχερός που απέφυγε τα χειρότερα. Ο Βασίλης, ευτυχώς, δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνη των οδηγών που είναι ραλίστες. Στις διαδρομές του πάντα προτιμά να πηγαίνει με χαμηλή ταχύτητα, και αυτό είναι στα συν του. Αλλά εκείνο που τον βοήθησε ήταν ο τρόπος σκέψης του. Ποτέ δεν σκέφτεται αρνητικά, ακόμα και στα πιο δύσκολα» δήλωσε στην εφημερίδα φίλος του σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ