Oι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα τρελό beach party στον Άλιμο - iefimerida.gr

Oι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα τρελό beach party στον Άλιμο

Oι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα τρελό beach party στον Άλιμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό το φώς της «μπλε» πανσέληνου του Αυγούστου, οι Locomondo θα αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ένα φανταστικό beach πάρτι με σκα και ρέγκε ρυθμούς και τον Μάρκο Κούμαρη να ξεσηκώνει το κοινό, είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσει ο μήνας.

Στην Ακτή του Ήλιου, στο Bolivar Beach Bar οι Locomondo θα κάνουν ένα ξεχωριστό live δίπλα στην θάλασσα την Παρασκευή 31 Αυγούστου και θα μας ταξιδέψουν «12 μέρες στη Τζαμάϊκα», βάζοντας «γκολ» στη διασκέδαση και ανεβάζοντας το κοινό στο δικό τους «Μαγικό Χαλί»

Τη συναυλία θα ανοίξει το 40μελές συγκρότημα κρουστών Batala Grupo de Percussao, ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς Σάμπα και Ρέγκε, για να ζεστάνει το κλίμα και να μας κάνει να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως γιατί «δε βγήκαμε απο το σπίτι για να κάνουμε τη γλάστρα»

Bolivar Beach Bar, Άλιμος
Ώρα: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ στην είσοδο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ