Γυναίκα σε ταράτσα κτιρίου στη Μεσογείων απειλεί να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Γυναίκα σε ταράτσα κτιρίου στη Μεσογείων απειλεί να αυτοκτονήσει

Γυναίκα σε ταράτσα κτιρίου στη Μεσογείων απειλεί να αυτοκτονήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενημέρωση: Με παρέμβαση αστυνομικού, η γυναίκα διασώθηκε.

Μία αθίγγανη γυναίκα 50 ετών έχει ανέβει στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και απειλεί να πέσει στο κενό. Πρόκειται για το κτίριο συγκροτήματος όπου στεγάζονται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες.

Από τις έως τώρα πληροφορίες η γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει αν δεν αποφυλακιστεί ο 22χρονος γιος της, Σπύρος, που βρίσκεται στην φυλακή για ανθρωποκτονία με την χρήση όπλου. Πρόκειται για υπόθεση που σημειώθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 2011 στο Ζεφύρι, όπου αθίγγανοι είχαν έρθει στα χέρια με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο η γυναίκα υποστηρίζει πως ο γιος της είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Στο σημείο βρίσκεται η κόρη της και ο σύζυγός της και προσπαθούν να την πείσουν να κατέβει. Στην περιοχή έχει φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, έχει αποκλείσει το σημείο και ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να κατέβει.

Την φωτογραφία ανέβασε στο twitter η δημοσιογράφος του MEGA, Ειρήνη Ανδρουλάκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ