Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Στικούδη επιμένει να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το με ποιόν μοιράζεται το κρεβάτι της. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι χθες το βράδυ. Μπόνους οι backstage φωτό από το καμαρίνι της και οι υγρές φωτό της από την πισίνα του Χίλτον.

«Πάω για ύπνο με τον αρκούδο μου. Καληνύχτα». Αυτό πόσταρε η -αρετουσάριστη- παρουσιάστρια χθες το βράδυ, «αποκαλύπτοντας» επιτέλους με τον ποιόν μοιράζεται το κρεβάτι της.

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όλα αυτά αφού επέστρεψε στο σπίτι της μετά το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τους Νίκο Οικονομόπουλο και Έλλη Κοκκίνου. Φορώντας μια αφόρητα σέξι φόρμα σχεδιασμένη για εκείνη από την Ourania Kay.

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όσον αφορά το πως χαλαρώνει, αυτό συμβαίνει με καμιά βουτιά στην πισίνα του Χίλτον, όπου και φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες για την Real News.

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μετά από όλα αυτά, είναι κάπως δύσκολο ακόμη και για τον πιο φανατικό της φίλο να την πιστέψει όταν δηλώνει -σχετικά με το πως αισθάνεται που την αποκαλούν sex symbol:

«Δεν μου αρέσει να συνοδεύει καμία ταμπέλα το όνομά μου. Ωστόσο, δεν σας κρύβω ότι όταν το ακούω δεν το αντιλαμβάνομαι ως βρισιά. Δεν αισθάνομαι περισσότερο ή λιγότερο σέξι από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Αυτό έχει να κάνει με την διάθεση της στιγμής. Θα χρησιμοποιούσα τον όρο συντηρητική και όχι ντροπαλή».

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αυτός κοιμάται με την Κατερίνα Στικούδη [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ