Με νέο επετειακό άλμπουμ, οι Rolling Stones γιορτάζουν μισό αιώνα αυθεντικής ροκ - iefimerida.gr

Με νέο επετειακό άλμπουμ, οι Rolling Stones γιορτάζουν μισό αιώνα αυθεντικής ροκ

Με νέο επετειακό άλμπουμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μισό αιώνα επι σκηνής συμπληρώνουν φέτος οι παγκοσμίου φήμης Rolling Stones και θέλουν να το γιορτάσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί όλοι τους να έχουν ξεπεράσει τα 65, αλλά δε φαίνονται να πτοούνται, αφού όχι μόνο κάνουν έξαλλες φωτογραφήσεις, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζουν επετειακό άλμπουμ για τα 50 χρόνια τους επι σκηνής.

Ο 69χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Μικ Τζάγκερ, πυροδότησε μέσω twitter τις φήμες για την ηχογράφηση νέου άλμπουμ, όταν ανέβασε φωτογραφία του στην οποία κουρδίζει την κιθάρα και κάνει σχόλιο απο κάτω «Πέρασα πολύ καλά στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα!» αυξάνοντας τις φήμες που θέλουν το συγκρότημα να ηχογραφεί νέο άλμπουμ - έκπληξη στην Πόλη του Φωτός.

Το συγκρότημα έβγαλε επίσης αρκετές «ροκ» φωτογραφίες στα πλαίσια της επετειακής έκθεσης στο Σόμερσετ Χάουζ του Λονδίνου, ενώ τα μέλη του θα ήθελαν να κάνουν και μία σειρά απο συναυλίες για να γιορτάσουν το γεγονός, όμως αυτό θα είναι μάλλον δύσκολο γιατί τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνται όλοι τους από διάφορα προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ