Μεγάλη τρομάρα πήρε η οικογένεια Ρουβά από την φωτιά στο Νέο Βουτζά - iefimerida.gr

Μεγάλη τρομάρα πήρε η οικογένεια Ρουβά από την φωτιά στο Νέο Βουτζά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σοκαριστικό από το να ακούς από τις ειδήσεις ότι καίγεται η περιοχή δίπλα από το σπίτι σου, εκεί που μένει η γυναίκα και τα παιδιά σου και εσύ να βρίσκεσαι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Αυτό ακριβώς που συνέβη χθες στον Σάκη Ρουβά.

Πριν λίγες ώρες η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Νέο Βουτζά τέθηκε υπό έλεγχο. Αλλά η οικογένεια Ρουβά την πήρε την τρομάρα της, με τον Σάκη -που βρίσκεται στην Κύπρο για συναυλίες- να τηλεφωνεί στην Κάτια για να την ρωτήσει κατά πόσο κινδυνεύει εκείνη και τα παιδιά.

Η Ζυγούλη ψύχραιμα τον ενημέρωσε πως το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από την οικία τους και το θέμα τελείωσε εδώ.

Πιο κοντά στο πύρινο μέτωπο βρέθηκε ένας άλλος επώνυμος κάτοικος της περιοχής, ο Γιώργος Μαρίνος, που δήλωσε στο fthis « Βλέπω μόνο τους καπνούς, δεν φαίνεται η φωτιά από το σπίτι μου. Το "μέτωπο" μέχρι στιγμής δεν κινείται προς τη δική μας πλευρά. Ευτυχώς επιχειρούν αεροπλάνα και ελικόπτερα και ελπίζουμε να σβήσει γρήγορα. Ανησυχώ λίγο, γιατί με τη φωτιά δεν ξέρεις ποτέ!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ