Βγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Σέιτζ Σταλόνε - iefimerida.gr

Βγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Σέιτζ Σταλόνε

Βγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Σέιτζ Σταλόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιοποιήθηκαν τα πορίσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια θανάτου του Σέιτζ Σταλόνε γιο του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής έρευνας, ο Σέιτζ πέθανε από ανακοπή καρδιάς και όχι ναρκωτικά.

Όπως έκανε γνωστό η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, η τοξικολογική έκθεση, δεν έδειξε κανένα σημάδι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. «Δεν υπήρχαν σημάδια από υπερβολική δόση. Ήταν απλά ένας φυσικός θάνατος», είπε ο Φρεντ Κοράλ επικεφαλής της ιατροδικαστικής έρευνας.

Βρέθηκε επίσης στο σώμα του και ένα μικρό ποσοστό ηρεμιστικών και παυσίπονων, αλλά όπως έσπευσε να διαβεβαιώσει ο Κοράλ, η ποσότητα ήταν στο απολύτως επιτρεπτό όριο και στην τοξικολογική έκθεση δεν εμφανίστηκαν ίχνη άλλων φαρμάκων.

Το σώμα του Σέιτζ Σταλόνε, βρέθηκε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλ από την οικονόμο του, η οποία πήγε να ελέγξει, καθώς συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν, μια και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Γρήγορα οι φήμες οργίασαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις ταμπλόιντ εφημερίδες, ότι πιθανή αιτία θανάτου ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο πατέρας του Σέιτζ, Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έχει ελαττώσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά το θάνατο του γιου του, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ABC και στην εκπομπή «Good Morning America» στην οποία είπε: «Ο χρόνος, ελπίζουμε, θα επουλώσει τις πληγές. Είναι μια πραγματικότητα της ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ