Πολύδωρας: Με χτυπάνε προσωπικά - Είμαι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος - iefimerida.gr

Πολύδωρας: Με χτυπάνε προσωπικά - Είμαι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένος είναι ο Βύρων Πολύδωρας με την πρωτοβουλία βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ζητήσουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη να σταματήσουν τελείως οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων καθώς θεωρούν ανεπαρκή την ρύθμιση που ζήτησε ο Πρωθυπουργός, να απαγορεύονται οι διορισμοί συγγενών βουλευτών μέχρι δευτέρου βαθμού.

Ο κ. Πολύδωρας που έγινε για 48 ώρες πρόεδρος της Βουλής και διόρισε την κόρη του ως μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του, εμφανίστηκε οργισμένος με τη ΔΗΜΑΡ στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής καθώς θεωρεί ότι η επιστολή των βουλευτών της τον «κτυπάει προσωπικά». Ζήτησε μάλιστα να συζητηθεί στο θέμα στην Ολομέλεια «για να δούμε τι θα πουν και οι δήθεν αδιάφοροι» και να μάθει όπως είπε «όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει κι όχι μόνο με τα γραφεία των πρώην, αλλά με όλους τους μετακλητούς». «Εγώ είμαι ζωντανός και όρθιος μολονότι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας βρήκε και σύμμαχο στο πρόσωπο του άλλου πρώην προέδρου της Βουλής, του Απόστολου Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι «γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού που βρίσκεται σε απόγνωση από αποφάσεις που οδηγούν σε απόγνωση», και πρόσθεσε ότι «είμαστε όμηροι 20-30 βουλευτακίων που περιφέρονται και ασχημονούν στα διάφορα παράθυρα της τηλεόρασης και παρέχουν υπηρεσίες σε δημοσιογράφους. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε εμείς απαθείς και το κοινοβούλιο αιχμάλωτο των εντυπώσεων που δημιουργούν τέτοια πρόσωπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ